Bloc d'infantil
Bloc del museu
Blocs dels alumnes
Calendari escolar
Per als pares i mares
Sortides
Menú del menjador
Què podem llegir?
Jocs Educació infantil 1
Jocs Educació infantil 2
Jocs Educació infantil 3
Activitats per a 2n de primària
Jocs educatius
Jocs de repàs
Jocs de matemàtiques
Jocs de llengua
Jocs lúdics
Mecanografia
 

 

 

 
Xtec | Gmail | Google | Outlook | Blogger | Traductor
ARXIU DE NOTÍCIES
CURS 16-17
1 i 2 d'octubre de 2016. El Pompeu Camina, vam fer honor al nom i, després de moltes hores caminant, vam arribar al final! una mica cansats això si, però vam poder assolir el nostre objectiu!!
Estem molt contents i molt orgullosos d'haver pogut participar d'aquesta experiència tan maca! la veritat és que, tot i el cansament, ens ho vam passar molt bé, vam fer un treball en equip molt gran i, junts, vam arribar més o menys sencers al final de la "cursa"
Per nosaltres el menys important era a quina hora acabaríem i en quina posició. Nosaltres ja ens sentim molt vencedors de la quantitat de diners recaptada i per això es donem les GRÀCIES A TOTS PER HAVER-HO FET POSSIBLE!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
CURS 14-15
HEM PARTICIPAT EN UNA APLICACIÓ DE MÒBIL
Es tracta d'una aplicació que permet destacar els principals punts d'interès territorial per un visitant d'aquella zona. Els alumnes d'optativa BLOG I VÍDEO hem presentat el CARRER D'AVALL d'Anglès. A l'aplicació hi ha un vídeo, fotos fetes per nosaltres i uns àudios en català, castellà i anglès llegits per nosaltres.
 
VIII CONCURS D'ORATÒRIA DE LA SELVA
En RAÜL MALPICA de 6è va guanyar el concurs d'oratòria en llengua anglesa. Dissabte 16 de maig de 2015. veure informació, fotos i vídeos
 
JORNADA ESPORTIVA 2015. Web on podreu veure el vídeo, les fotos i tota la informació sobre la jornada esportiva que van participar els alumnes de 5è. Van partcipar-hi més de 600 alumnes de totes les escoles de la Selva interior.
 
 
XI CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA
FINALISTES DELS QUARTS DE FINAL DE LA SELVA: GRUMETS VERDS de cicle superior de primària: CARLA RUBIO veure informació, fotos i vídeos
 
GUANYEM UNA BICI!!
Per la fira de Sant Antoni, els alumnes de 6è de la nostra escola van vendre 1000 butlletes per sorteig d'una bicicleta per recaptar diners per l'excursió de fi de curs. El numero premiat que que va coincidir amb les tres últimes xifres del sorteig de l'ONCE del dia 26-01-2015 fou el 755 que tenia la Mónica Vilamitjana.
 
L'ESCRIPTORA DE CONTES NÚRIA PRADAS ENS VISITA
El dia 23 febrer, Núria Pradas, escriptora d'un conte que els de 5è ha llegit (Abril és nom de primavera) ha vingut a l'escola per parlar d'aquest conte.
 
NEU AL PATI
El dia 5 de febrer va nevar molt a molts llocs de Catalunya. A nosaltres només una mica i alguns la vam poder tocar!!!
GUANYADORS CONCURS AQUALIA
El dia 18 de desembre a les 11 del matí es van lliurar els premis als alumnes de cicle mitjà, guanyadors del concurs de dibuix que organitza l'empresa Aqualia.
Van assistir a l'acte els alumnes guardonats de les dues escoles d'Anglès, els directors de les escoles, l'alcalde i el regidor d'obres públiques i esports, i el rpresentant d'Aqualia.
L'alumne guardonat de la nostra escola va ser en Cristian Gallardo, i va recollir el premi el seu germà.
Concurs Aqualia
 
OBRES AL PATI
Aquí tenim les fotos de les obres que es van fer al nostre pati mentre tots estàvem de vacances.
 
CURS 13-14
Poemes de SANT JORDI a RÀDIO BONMATÍ
Podeu escoltar els poemes que vam fer per Sant Jordi i vam gravar a RÀDIO BONMATÍ. AQUÍ
----------------------------------------------------------------------
AMICS DE LA SARDANA TERRANOSTRA
El jurat qualificador dels treballs presentats al concurs de poesia, narrativa, dibuix i pintura, que ha organitzat l’associació “Amics de la Sardana Terranostra”, ha concedit premi als següents concursants, alumnes d’aquest centre: Fiona Casadevall Navarro, Anna Codina, Josep Creus, Dayana Rodriguez, Carla Rubio, Ònia Julià, Berta Bertrana Boada.